Menu
ΚΑΛΑΘΙ
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Αποστολές

Αγαπητοί πελάτες,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ενόψει καλοκαιρινών διακοπών και του Δεκαπενταύγουστου, παραγγελίες των οποίων οι πληρωμές θα έχουν ολοκληρωθεί μετά τις 04-08 (και πάντα ανάλογα τον κωδικό του προϊόντος) ενδέχεται να αποσταλούν από τις 22-08 κι έπειτα με σειρά προτεραιότητας. Ζητήστε να ενημερωθείτε στο info@pigidesign.gr , βάση του κωδικού προϊόντος που σας ενδιαφέρει. Όλες οι παραγγελίες καταχωρούνται και επεξεργάζονται κανονικά!ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝΤα προϊόντα μας στην μεγάλη τους πλειοψηφία παραδίδονται αμοντάριστα και στην εργοστασιακή συσκευασία (στην οποία περιέχονται οδηγίες συναρμολόγησης ή και εργαλεία όπου χρειάζονται). Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται η προστασία τους κατά τη μεταφορά ώστε να παραληφθούν ακέραια από τον πελάτη. Επίσης μειώνεται ο όγκος τους για πιο εύκολη και οικονομικότερη μεταφορά. Ωστόσο, εάν ο πελάτης επιθυμεί τα προϊόντα να του αποσταλούν συναρμολογημένα, αυτό θα πρέπει να διευκρινιστεί στα σχόλια ή τηλεφωνικά πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Έτσι τα προϊόντα θα σταλούν από την αποθήκη στο φυσικό μας κατάστημα, θα συναρμολογηθούν και στη συνέχεια με δικό μας μέσο θα φτάσουν έτοιμα στο χώρο παράδοσης! (Η συναρμολόγηση ισχύει για την πόλη της Λάρισας αλλά και ολόκληρη την Θεσσαλία. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης ενημερώνεται για την διαφοροποίηση του κόστους κι εφόσον συμφωνεί προχωρά στην πληρωμή.)

   Όλα μας τα προϊόντα χρεώνονται επιπλέον με μεταφορικά έξοδα. Για τη δική σας διευκόλυνση υπάρχει εκτιμητής κόστους μεταφορικών και στην σελίδα του κάθε προϊόντος χωρίς να χρειάζεται να ολοκληρώσετε τα βήματα της αγοράς για να δείτε το κόστος. 


  


ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

 

Παράδοση με μεταφορική εταιρεία που συνεργαζόμαστε:

Ο πελάτης παραλαμβάνει την παραγγελία του στη διεύθυνση που επιθυμεί στις πρωτεύουσες των νομών, αλλά και σε ορισμένες πόλεις (πάντα σε ακτίνα 5 χιλιομέτρων από το κέντρο) , όπως αναγράφεται και στα σχόλια που συνοδεύουν τον τρόπο παράδοσης. Οι παραδώσεις σε νησιά πρωτεύουσες γίνεται γενικά εντός χώρας, εκτός ορισμένων όπως Σαντορίνη που παραλαβές γίνονται μόνο από τη μεταφορική του νησιού (ζητήστε να ενημερωθείτε) ! Η παράδοση πραγματοποιείται από μεταφορική εταιρεία με την οποία συνεργαζόμαστε. Στην περίπτωση που η διεύθυνση παράδοσης βρίσκεται εκτός πρωτεύουσας ή χώρας νησιού, ο  πελάτης θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας, για να ενημερωθεί για τον τρόπο παραλαβής της παραγγελίας. Ο συνήθης χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 4 έως 10 εργάσιμες ημέρες σε διαθέσιμα προϊόντα και από 10 έως 17 εργάσιμες ημέρες σε προϊόντα με την ένδειξη ''προπαραγγελία'' που χρειάζεται να κατασκευαστούν με προπαραγγελία, (μη συμπεριλαμβανομένης της ημέρας πληρωμής της παραγγελίας). Σε περιοχές στις οποίες οι μεταφορικές εκτελούν λιγότερα από τρία δρομολόγια την εβδομάδα ενδέχεται να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση έως 2 ημέρες. Σε περιόδους διακοπών της εταιρίας ή των μεταφορικών εταιριών οι χρόνοι μπορεί να διαφέρουν. Ο συγκεκριμένος τρόπος παράδοσης  αφορά στην «παράδοση στο πεζοδρόμιο», δηλαδή δεν περιλαμβάνει το ανέβασμα σε όροφο κ.τ.λ.. Εάν ο πελάτης επιθυμεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να το αναφέρει στα σχόλια πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Εμείς θα τον ενημερώσουμε αν υπάρχει επιπλέον κόστος.

Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας από την αποθήκη της μεταφορικής εταιρείας που συνεργαζόμαστε εφόσον υπάρχει στην περιοχή του πελάτη. Και σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης πρέπει να το αναφέρει επίσης στα σχόλια, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας, για να εξασφαλίσουμε την επιτυχή παράδοσή της.

Σε αυτή την  περίπτωση το κόστος παραμένει το ίδιο. Εξαίρεση αποτελεί η παραλαβή από μεταφορική Αθήνας και Θεσ/νίκης που υπάρχει μια πολύ μικρή χρέωση.


Παραλαβή από συνεργαζόμενο πρακτορείο μεταφορών στην Αθήνα ή Θεσ/νίκη κατά περίπτωση 

Ο πελάτης παραλαμβάνει από τη μεταφορική που συνεργαζόμαστε στις παραπάνω πόλεις αναλόγως κωδικού προϊόντος.

 

Παράδοση με μεταφορική της επιλογής του πελάτη:

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο της επιλογής σας, σε Αθήνα ή Θεσ/νίκη (ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεται η αποθήκη, στην οποία υπάρχει το προϊόν)  με το αντίστοιχο κόστος.


Παραλαβή από το εκάστοτε συνεργαζόμενο πρακτορείο μεταφορών στη Λάρισα  

Ο πελάτης παραλαμβάνει από τη μεταφορική που συνεργαζόμαστε στην πόλη της Λάρισας με πιο οικονομικά μεταφορικά.

Courier:

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την ΕΛΤΑ Courier. Η παράδοση πραγματοποιείται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών (έως 5 για δυσπρόσιτες περιοχές). Με αυτόν τον τρόπο αποστέλλονται προϊόντα μικρού όγκου και βάρους, τα οποία εμφανίζονται αυτόματα από το σύστημα.

Σημείωση: Πρόκειται για τρόπο αποστολής της παραγγελίας κι όχι τρόπο πληρωμής της. Δε συνδέεται με την αντικαταβολή η οποία δεν υποστηρίζεται. Αποσκοπεί στην ταχύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση του πελάτη κι όχι στην πληρωμή της παραγγελίας τη στιγμή παραλαβής.

 

v  Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης οφείλει να ελέγχει τη συσκευασία της παραγγελίας που παραλαμβάνει. Εάν διαπιστώσει κάποιο σφάλμα, οφείλει να μην παραλάβει και να επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας, καθώς με την υπογραφή του κατά την παραλαβή ενώ η συσκευασία είναι προβληματική, η ευθύνη μεταβαίνει αποκλειστικά στον ίδιο.