Menu
ΚΑΛΑΘΙ
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Επιστροφές

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Αν επιθυμείτε την επιστροφή μιας παραγγελίας ή ένα μέρους της  θα πρέπει να μας το κοινοποιήσετε γραπτώς μέσω της φόρμας επιστροφών ή τηλεφωνικά καλώντας στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 2410232902. Την απόφαση σας αυτή θα πρέπει να την πάρετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας. Αν ο λόγος που επιθυμείτε να γίνει επιστροφή του προϊόντος είναι κάποιο ελάττωμα  θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα εντός 48 ωρών και επίσης να μας στείλετε στο  (info@pigidesign.gr) φωτογραφία του προϊόντος και του σημείου ελαττώματος .( Οι φωτογραφίες θα βοηθήσουν στην επικοινωνία μας με τους προμηθευτές μας αλλά και για να λύνουμε ταχύτερα τα οποιαδήποτε ποιοτικά θέματα προκύπτουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις η φωτογραφία του αντικειμένου είναι η καλύτερη λύση). Σε περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής είναι κάποιο ελάττωμα ή ζημιά κατά την μεταφορά τα έξοδα επιστροφής τα αναλαμβάνει η εταιρεία ΠΗΓΗdesign εφόσον την αποστολή την ανέλαβε  συνεργαζόμενή μας μεταφορική  εταιρεία . Αν όμως την αποστολή της παραγγελίας την ανέλαβε ο πελάτης με μεταφορική εταιρεία της επιλογής του η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε καταστροφή ή ελάττωμα υπέστη το προϊόν ή τα προϊόντα κατά την μεταφορά. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν ή τα προϊόντα που παραγγείλατε για κάποιον άλλο λόγο π.χ. δεν είστε ικανοποιημένος από την ποιότητα, το χρώμα κ.λ.π τότε τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται άθικτα πίσω σε εμάς. Σε διαφορετική περίπτωση εφόσον το αρμόδιο τμήμα μας κρίνει ότι το προϊόν είναι ταλαιπωρημένο ή έχει κάποια φθορά ενδέχεται να κρατηθεί από τον πελάτη κάποιο ποσοστό της αξίας αφού αυτόματα έχει μειωθεί λόγο κακής χρήσης. Τα έξοδα αποστολής και επιστροφής(τα οποία έχουν την ίδια αξία με αυτά της αποστολής ή μέχρι και 25%  μεγαλύτερη) του προϊόντος  επιβαρύνουν τον πελάτη. Σε περίπτωση που τα έξοδα αποστολής ήταν μηδενικά τότε τα έξοδα επιστροφής υπολογίζονται με βάση το κυβικό από 30-60€ πλέον φ.π.α. ανάλογα την περιοχή. Tα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται άθικτα. 
Επίσης τα προϊόντα τα οποία αναφέρονται ως προπαραγγελία, δεν επιστρέφονται.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιστροφή προϊόντων:
1. Το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί.
2. Το προϊόν να συνοδεύεται από την αρχική συσκευασία του και όλο το περιεχόμενο αυτής
3. Για τα είδη που έχουν ειδική εργοστασιακή συσκευασία θα πρέπει αυτή να μην έχει παραβιαστεί ή φθαρεί. Στην περίπτωση που το προϊόν αποτελείται από διάφορα τμήματα προς συναρμολόγηση, εντός της συσκευασίας,αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν ξανά μέσα, κατά τον ίδιο τρόπο-σειρά ώστε το δέμα να κλείσει καλά προς αποφυγή απώλειας τμημάτων.
4. Να μην έχουν αφαιρεθεί τυχόν ταμπελάκια ή σημάνσεις μάρκας κ.λ.π. που ενδέχεται να έχουν επάνω τους τα προϊόντα
5. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Χωρίς περιορισμό των διατάξεων περί Υπαναχωρήσεως του άρθρου 9, η ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις : Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί διαγραφής προϊόντων . Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 2410232902 και  θα αναλάβουμε την ακύρωσή της παραγγελιάς σας. Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 2410232902 ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για τις επιλόγες σας. Σε περίπτωση που παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και επιθυμείτε την ακύρωση της τότε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών στο 2410232902 και δώστε τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Επίσης εφόσον η παραγγελία έχει τιμολογηθεί και έχει πλέον δρομολογηθεί για την παράδοση της, τα έξοδα επιστροφής τα αναλαμβάνει ο πελάτης.